Wednesday, 11 January 2012

ter ber..

Jam menunjukkan 5.03 petang di petang hari khamis yang indahnye pon aduhai..
sebentar lagi chekgu nak turun padang, tapi terbukak lak blog nih..tetibe rase kesian lak tak di update..
haha..lau blog ni bole cakap mesti die dah cakap pemaleh punyo tuan aku nih..hehe, sentap i..
bukan ape, masuk tahun baru ni, bermaksud bermula la sem baru bagi chekgu, so bizi sikit la handle up few thingy..
Antara beberapa perkara yang terjadi di tahun baru ni termasuk lah perkara yang sangat dinanti dan mendebarkan..iaitu keputusan final sem lepas..Alhamdulillah, result chekgu biase2 je..asal takde yang gagal tu cukup la kan..watpe nak target yang kite sendiri tak mampu..anyway, kepada yang terpaksa repeat paper isnin ni, chekgu doakan yang terbaik dan semoga berjaya ;)

4 comments:

  1. congrats! btw, takyah nak busy sgt :P

    ReplyDelete
  2. tanx u olls..my olls terharu..haha
    tp perlu ke ckp xpyh nk bz sgt tuh :P

    ReplyDelete
  3. congrats :)


    busy sangat ke? tp sempt mandi kan? :P

    ReplyDelete