Friday, 13 January 2012

renungan

As salam..
entri kali ni chekgu mau kongsi sedikit dapatan chekgu akan seseorang lagi insan yang terkenal dengan ceramah agamanya di negara kia..
anda semua mesti sudah kenal dengan terang lagi bersuluh nya pun aduhai akan beliau..telah mencipta nama dalam masa yang singkat, dan dikenali ramai..
ya, chekgu juga menonton ceramah2 yang disampaikan beliau melalui youtube, facebook, dan lain2..maklumlah, baru belasan tahun hidup, masih kurang ilmu akhirat..akan tetapi, tatkala chekgu sedang stalk2 facebook rakan2 chekgu, ternampak pulak
 chekgu akan sesuatu link yang bertajuk ...
malas la chekgu nk cakap..hampa pi tengok sendiri naa..ni dia..

  
atau lebih tepat lagi, ni blog yang empunya badan..
chekgu tidak lah berpihak siapa2, tetapi bahasa yang digunakan untuk membidas tu kelihatan agak tidak sesuai la pada pandangan chekgu..tidak salah untuk menegur seseorang, tetapi biarlah kena pada caranya..terpulang masing2 hendak menilai..sekian perkongsian kali ini..
Lu Tung Petang melaporkan.

9 comments:

  1. errr,..plu ke ketawe..org matang xketawe.. :-"

    ReplyDelete
  2. mmg pn, aku riang. dengki plak. wek :D
    KO TU KUNANG2

    ReplyDelete
  3. tanx cik juliet..
    tira ni kang..hai bdk ni..

    ReplyDelete
  4. BDK? Ade yg cabut gg jap gi.
    kalau aku je kena marah..
    taknak melawat blog ni dah :D

    ReplyDelete